2011-2012

Diada de l' esport 2011

El pasado fin de semana día 4 de junio, se celebró el día del deporte, en el pavellón de deportes de Sant Llorenç d'Hortons, donde nuestro club participó. Se montó un stand para dar información e visualizar el progreso que se ha hecho en el transcurso de todo el año. El Club dispuso de pistas y material para toda la gente que quisiera probar este deporte que por desgracia no es muy común.

Agradecemos a todas las personas que colaborarón y participarón, por hacer que este día fuera todo un éxito.

Fotos Partidos Temporada 2011-2012

1ª JORNADA MILLOR BÀDMINTON amb L'ANDY STEWART.

Degut a la disponibilitat horària de la instal.lació, ens veiem obligats a canviar l'horari de la jornada, que passa a ser de 17 a 19:30.

Adreçada a nens i nenes de 9 a 13 anys.

Tindrà lloc a Sant Llorenç d'Hortons, el dijous 5 de juliol de 2012.

Estarà a càrrec de l'activitat, l'Andy Stewart, entrenador gal.lès especialista en nens i adolescents. Comptarà amb la col.laboració del Rafael Lucas, director tècnic de la Federació, i del Toni Hernández, President del Bàdminton Club Hortons.

 

L'entrenador gal.lès, amb la col.laboració del Toni Hernández, del Bàdminton Club Hortons, i del Javi Lucas, de l'Associació Granollers Esportiva, va oferir ahir una extraordinària sessió tècnica als nens i nenes assistents.

Va puntualitzar que el treball tècnic amb jugadors tan joves s'ha d'introduir com més aviat millor, però adaptant-lo a l'etapa evolutiva del nen, molt lenta i progressivament. Sovint s'ha d'enfocar com un joc divertit.

Organització d'Activitats del Club

Moltes activitats organitzades pel Bàdminton Club Hortons

 

El Bàdminton Club Hortons ha organitzat durant aquest mes de setembre un bon grapat d'activitats adreçades a la participació de tots els habitants del poble. El 10 de setembre va portar a terme, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç, la primera fira d'intercanvi i mercat de segona mà, a la plaça Mossèn Comerma del municipi. La idea va ser molt ben rebuda i més d'una dotzena de veïns i veïnes van muntar paradetes per a vendre i intercanviar llibres, roba, jocs i joguines, mobles i tot allò que no necessitaven. El 24 de setembre va organitzar un torneig de bàdminton obert a la participació de qualsevol que tingués ganes de fer esport i passar una bona estona en companyia dels seus amics/gues i veïns/es. Tant petits com grans van gaudir d'una jornada lúdica i esportiva, i van conèixer de més a prop un esport com el bàdminton. També el mateix dia 24, l'àrea social del club va organitzar una activitat per a tota la família, un campionat del conegut i divertit joc de pedre-paper-tisores on pares i fills van demostrar la seva habilitat. Finalment es van lliurar premis per als participants.

Comunicat de la Federació Catalana de Bàdminton

La Junta Directiva, recollint les inquietuds i propostes sorgides de la reunió de jugadors veterans feta al Circuit Català de Sesrovires del dia 15 de gener, considera oportú adaptar el sistema de competició actual del Circuit Català i crear una nova categoria SC (sense classificar), adequada per a tots els jugadors que comencen i veterans/veteranes que no competeixin a cap de les categories per lletres. D'aquesta manera, desapareix la categoria Vet (masculina i femenina) i els jugadors que abans hi pertanyien quedaran repartits entre la SC, la D i la C per categories masculines, i la SC i la C per les femenines.

 

Aquesta nova categoria començarà ja a funcionar en la propera convocatòria de Circuit (Vilanova) i per tant, demanem a tots els jugadors i jugadores veterans que sol.licitin la categoria que consideren més adequada per ells en el moment de fer les inscripcions. Des de la FECAB es farà una revisió de les mateixes, sobre tot al principi i fins que les categories quedin més o menys definides.

 

Campionat Circuit Català a Blanes

Bons resultats pel Bàdminton Club Hortons

El diumenge 12 de febrer es va celebrar a Blanes la 8a prova del Circuit Català amb molt bons resultats pel Bàdminton Club Hortons. El David Inga va assolir, per a primera vegada, la segona posició en categoria individual masculina de veterans. Per la seva banda, la Marina Buján també va acabar sotscampiona en categoria sub-13, el mateix resultat que van aconseguir la parella formada pel Tirso fernàndez i la Marta Rojas en dobles mixtos. La següent prova del circuit es celebrarà a Vilanova del Vallés el 4 de març.

El CLUB d'HORTONS es boca en l'organització de la Jornada "MILLOR BÀDMINTON"

27/02/2012

Un cop més aquest jove club demostra la seva capacitat d'organització i bon fer dels seus tècnics i dirigents.

Van participar a l'activitat 19 nens i nenes dels clubs Hortons, Argentona i Granollers. A més del Javi Lucas, com a coordinador de les jornades, hi van col.laborar els tècnics i voluntaris Toni Hernández, Ferran Garzon, Pep Comella, Mar Ruiz, David Inga i Marta Rojas, d'Hortons, i la Gloria Latorre, d'Argentona.

Des de la Federació volem felicitar al club i expressar-li la més sincera enhorabona.

 

Campionat Circuit Català a Vilanova del Vallès

Passat diumenge es va celebrà a Vilanova del Vallés la 9ª prova del Circuit Català de Bàdminton amb una àmplia representació del Bàdminton Club Hortons en les diverses categories. La Júlia Cunyat va aconsseguí el campionat en categoria sub-11, i la Marina Bujan va guanyà en la categoria dobles femení sub-13 formant parella amb la Ivette Royo del Club de Bàdminton Platja d'Aro. Molt destacable també la actuació de la Marta Rojas que va acabà segona en la categoria C i també en dobles mixtos formant parella amb el Tirso Fernàndez.

La propera prova es celebrarà a Alcanar el dissabte 17 de març.

Campionat Circuit Català Alcanar

Bons resultats pel Bàdminton Club Hortons


 

El 17 de març es va celebrar a Alcanar (Montsià) la 10ena prova del Cicuit Català de Bàdminton, en la que, com ja és habitual, el Bàdminton Club Hortons va assistir amb una nombrosa participació. En categoria femenina sub-13, el club de Sant Llorenç va assolir les dues primeres posicions, campionat per a la Marina Buján i sots-campionat per a l’Helena Cortés. En categoria dobles mixtos, la parella penedesenca formada pel Ferran Garzón, i, de nou, la Marina Buján, va aconseguir també el segon lloc. La següent prova del circuit es celebrarà a La Garriga el proper 1 d'abril.

Campionat Circuit Català Lleida

De nou, bons resultats pel bàdminton

El 12 de maig es va celebrar al Pavelló Esportiu INEFC de Lleida, la 12a prova del Circuit Català, i els esportistes del Bàdminton Club Hortons, com ens tenen acostumats, van obtenir molts bons resultats. L'Albert Arronis es va proclamar, per a primera vegada, campió en categoria SC, la Marina Buján va quedar segona en sub-13, i en Jofre Comella també va assolir el sots-campionat en sub-9.

Campionat Circuit Català Hortons

El sábado día 26 de mayo, se celebrará por primera vez, el primer torneo del circuito catalán en el pavellón de Sant Llorenç d'Hortons. 

Queremos informaros, que disponemos de Bar donde prepararemos cafés, refrescos, bocadillos fríos, bocadillos calientes, pastas, fruta etc...

Habrá un estand de Cava, donde se informará del proceso de elaboración y envasado.

Desde aquí queremos agradecer toda la colaboración que de forma desinteresada hemos obtenido por parte de todos los colaboradores, sin los cuales esto no hubiera sido posible.

Esperamos veros a todos en el encuentro y que disfruteis del día.

13a prova del Circuit Català de Bàdminton 


El 26 de maig es va celebrar a Sant Llorenç d’Hortons la 13a prova del Circuit Català de Bàdminton. És la primera vegada que una d’aquestes proves es porta a terme al nostre municipi, i ha estat tot un repte d’organització pel Bàdminton Club Hortons. Els partits van començar amb puntualitat a les 9 pistes instal·lades al pavelló municipal a les 9:00 hores, amb 108 jugadors i 148 inscripcions en 22 categories i van finalitzar cap a les 18:00 hores. El director tècnic de la Federació Catalana, Rafa Lucas, va estar present durant aquesta jornada esportiva i es va mostrar molt satisfet amb l’organització de la prova. Els/les jugadors/es del Bàdminton Club Hortons van obtenir excel·lents resultats. La Marina Buján, en categoria sub-13, va fer el doblet i va guanyar en categoria individual i en dobles formant parella amb l’Ivette Royo del club de Platja d’Aro. Amb els punts aconseguits en el campionat en categoria individual, la Marina assoleix matemàticament, a manca d’una prova del circuit, el campionat absolut del circuit. En categoria sub-11 femenina, dues germanes, la Berta i la Maria Hernández van quedar primera i segona respectivament. La Berta va participar en dobles amb l’Ona Múrria, i també van pujar al podi com a segones classificades. En categoria sub-9, en Jorge Domínguez va assolir la tercera posició, i l’Albert Arronis, després d’haver guanyat l’anterior campionat celebrat a Lleida, també es va proclamar campió de SC a Sant Llorenç. El fet de guanyar dos campionats en aquesta categoria implica que l’Albert, la propera temporada, haurà de competir en una de superior, la D. Cal destacar també l’èxit de participació i de públic, que va gaudir amb els partits i amb les activitats que el club hortonenc havia organitzat.

Campionat Circuit Català Platja d'Aro

Diferents guardons pel Bàdminton Club Hortons

El 10 de juny es va celebrar a Platja d'Aro la darrera prova del Circuit Català de Bàdminton. Com sempre, hi va haver una gran participació d’esportistes del Bàdminton Club Hortons que van aconseguir excel·lents resultats. La Berta Hernández va ser campiona en sub-11 i la Marina Buján 2a en sub-13. La Berta amb la Núria Cano van aconseguir vèncer en dobles sub-11 i la Maria Hernàndez i l’Ona Múrria es van situar en segona posició. En dobles sub-13, les guanyadores van ser l'Alba Gago i l’Helena Cortés, i subcampiones la Judith Mesas i l’Ainoha Nieto. També cal destacar el tercer lloc assolit pel Maurici Faura en categoria SC. Un cop finalitzades totes les proves del Circuit resten com a campiones absolutes del mateix, la Marina Buján en categoria individual femenina sub-13, i la Júlia Cunyat en categoria individual femenina sub-11.