2012-2013

OPEN TORNEIG NOCTURN 2013

Els dies 17 i 19 de juliol organitzarem un torneig nocturn al poliesportiu per tots el socis/es i obert als hortonencs/es que vulguin participar.
Els horaris serien els següents.
DIMECRES    17/7   de  20,00  a  23-24 hores  PARTITS  (19.30 escalfament) 
DIVENDRES  19/07 de  20,00  a  22,00 aprox   FINALS   i sopar al Cafè (opcional)
El torneig és gratuït per tothom,  per poder participar haureu de reenviar el mail  indicant el nom dels participants i si voleu o no acabar divendres sopant al Cafè
L'últim dia d'inscripcions serà el dia 15/7 inclòs.
Hi haurà trofeus per els dos primers classificats de cada categoria i medalles per a tots els participants.
Els horaris dels partits els facilitarem el dimarts 16/07 enviant un mail als participants.
Feu corre la veu i animeu-vos a participar !!!!!
Salut..

Platja D'Aro 2013

El diumenge  9 de juny vam anar a Platja d'Aro al ultim torneig del circuit català d'aquesta temporada, els nostres participants van ser bastant nombrosos, tant que ens van dir si havien deixat algú a sant Llorenç, per això també ens vam emportar moltes copes, sobretot a les categories infantils:

A la categoria Infantil Masculí sub-9 va quedar primer el David Collado, a la de Dobles sub-11 van quedar segons el Gerard Mesas i el David Collado i tercera posició van quedar el Jofre Comella i el Gabriel Collado, a Infantil Masculi sub-11 va quedar tercer el Gabriel Collado i a la Femenina sub-11 va quedar primera la Julia Cuñat i tercera la Laia Canals, a la de Infantil Femeni sub-13 tots els podis van ser per Sant Llorenç, primer lloc per la Judit Mesas, segon per la Berta Hernàndez i tercer lloc per la Maria Hernàndez, i a la categoria Infantil Femení sub-15 va ser el primer lloc per la Marina Bujan, a Dobles sub-15 tambe va quedar primera la Marina Bujan del nostre club amb la Ivette Royo del club de Bàdminton de Platja d'Aro i segones la Julia Cuñat amb la Berta Fernandez, i en les categories dels adults va quedar segona la Silvia Gasco a la categoria Individual Femení Sc, i en Dobles Mixtes van quedar tercers el Ferran Garzon amb la Sílvia Gasco i els Dobles Masculins tercers el David Inga amb el Félix Leiner del club de Bàdminton Platja d'Aro, després de un partit molt renyit contra el Vicenç Buesa i el Salva Salazar del Club de Bàdminton de Vilanova del Vallés.

Sant Llorenç d'Hortons 2013

Bon dia,

Passat dissabte, 25 de maig, es celebrà al Pavelló municipal de Sant Llorenç d'Hortons la 13ª prova del Circuit Català de Bàdminton. La organització del torneig per part del Bàdminton Club Hortons va ser tot un èxit, amb més de 140 inscripcions i un munt d'activitats addicionals oferides pel  club penedesenc. La prova començà a les 9:00 del mati i donada l'alta participació, es perllongà fins les 21:00 hores, Els visitants van tenir la oportunitat de realitzar una visita guiada a una de les caves locals, es van oferir degustacions de cava i pernil, i la jornada va acabar amb un sopar popular amb barbacoa, música i ball fins ben entrada la matinada. En l'àmbit esportiu, i con ja va essent habitual, els més joves varen obtenir uns excel·lents resultats: en Jofre Comella va quedar campió en sub-9, la Berta Hernández campiona en sub-13, i la Judit Mesàs segona. En dobles, la parella formada per la Júlia Cunyat i la Berta Hernández van quedar campiones en sub-13, i la Maria Hernández i la Judit Mesàs segones. I en sub-11, la parella Gabriel Collado-Gerard Mesàs van quedar segons. En les categories superiors, els guanyadors van ser l'Eliezer Ojeda, de l'IES la Orden de Huelva a la categoria IMA-B, i l'Elena Olmos, del club de Huesca, a la categoria IFA-B.

La propera i última prova del circuit es celebrarà a Platja d'Aro el Diumenge dia  9 del proper mes de juny.

Gràcies i salutacions,

Platon Bujan

Bàdminton Club Hortons

 

LLeida 2013

El dissabte dia 18 de maig es va celebrar al poliesportiu del Inefc de LLeida la 12ª prova del Circuit Català de Bàdminton i els esportistes del nostre club van quedar aixi:

A la categoria de Infantil sub 9-11 primer va quedar el Gabriel Collado i segon el Jofre Comella, a la categoria Infantil sub 13 va quedar primer la Judit Mesas i segona la Berta Hernandez, als Dobles Mixtos Sc-C van quedar primers el Ferran Garzón i la Sílvia Gasco, i als Individuals Masculins D Sc-15 va quedar tercer el Tirso Fernandez.

VILADECANS 2013

Continuen els bons resultats pel Bàdminton Club Hortons

El 20 d’abril es va celebrar a Viladecans la 11a prova del Circuit Català de Bàdminton. La competició es va iniciar amb un emotiu minut de silenci per la mort de la secretària de la Federació. Com ja és habitual, l’entitat hortonenca va participar amb una important representació i va obtenir excel·lents resultats sobretot entre els més joves. La Judith Mesas va quedar campiona en categoria sub-13, així com la parella formada pel Jofre Comella i el David Collado en dobles sub-11. El mateix resultat van aconseguir la Júlia Cunyat en sub-11, i la Marina Buján formant parella amb la Ivette Royo del C.B. Platja d'Aro en dobles sub-15. En Jofre Comella també va quedar segon en modalitat individual sub-11 i segueix al capdavant del rànquing del circuit. Cal destacar també l'actuació del David Canals i el David Inga en categoria D, que van arribar a semifinals en la seva primera participació com a parella. La propera prova es celebrarà a Lleida el 18 de maig.

ALCANAR 2013

Bon dia
Passat dissabte es celebrà a Alcanar la 9ª prova del Circuit Català de Bàdminton amb una notable representació per part del Bàdminton Club Hortons. Els jugadors i jugadores del club hortonenc van aconseguir uns excel.lents resultats en diverses categorias. En dobles mixtos, la Marina Bujan aconseguí el campionat formant parella amb el Pau Homedes del Club de Bàdminton Granollers, guanyant en la final a la parella del Hortons formada pel Toni Hernàndez i la Silvia Gascó. En Categoria sub-9-11, guanyà en Gabriel Collado i segon el Jofre Comella. En individual femení sub-13, la Berta Hernàndez va quedar segona, i campiona en dobles formant parella amb l'Alba Gago. En dobles masculins categoria C-D, la parella formada pel Tirso Fernàndez i el Toni Hernàndez va arribar a la final, que varen perdre quedant en segona posició.
La propera prova del circuit tindrà lloc a La Garriga el dissabte 24 d'aquest mateix mes.
Gràcies i salutacions
Platon Bujan

Vilonova del Valles 2013

Bon dia
El passat diumenge es celebrà a Vilanova del Vallès la 8ª prova del Circuit Català de Bàdminton amb una gran representació de jugadors del Bàdminton Club Hortons de Sant Llorenç d'Hortons que varen aconseguir uns excel.lents resultats. La Júlia Cunyat quedà campiona en categoria sub-11, així com la parella formada per la Judith Mesas i l'Alba Gago en categoria sub-13 en modalitat de dobles. La Judith tambe va aconseguir quedà segona en modalitat individual, mateixa posició que va assolir el Jofre Comella en categoria sub-9. Per part dels adults, la parella formada pel Toni Hernàndez i la Silvia Gascó també can aconseguir el sub-campionat en modalitat dobles mixtos en categoria SC.
La propera prova del Circuit es celebrarà a Alcanar el dissabte dia 16.
Gràcies i salutacions.
Platon Bujan

ARGENTONA 2013

Bon dia
Passat diumenge es celebrà al Pavelló Esportiu Municipal d'Argentona el Campionat de Catalunya de Bàdminton en categories sub-9, sub-13 i sub-19. El Bàdminton Club Hortons va estar present en les dues primeres, aconseguint uns excel.lent resultats. La Marina Bujan i la Maria Hernandez van quedar campiones de Catalunya en dobles femení sub-13 en guanyar la parella també hortonenca formada per la Judit Mesas i la Berta Hernandez que, per tant, van quedar sub-campiones. Tanmateix, la Marina Bujan aconseguí el sub-campionat en la modalitat individual, i la Judit Mesas una molt meritòria 3ª posició. En categoria sub-9, en Jofre Comella, un dels jugadors més joves del club hortonenc amb nomès 6 anys, aconseguí la segona posició en categoria sub-9.
Gràcies i salutacions,
Platon Bujan
Responsable Comçunicació

BLANES 2013

Al torneig del passat dissabte dia 9 de febrer a Blanes, encara que va haver-hi escasa participacio del Club Hortons per que estaven celebrant el carnestoltes, ens vam portar algunes medalles, com la del Jofre Comella que va quedar primer de la categoria infantil sub 9 i a la mateixa categoria va quedar segon en Joan Circuns, i a la categoria individual masculi D va quedar segon el David Inga. 

ARGENTONA 2013

Bon dia, passat diumenge es celebrà al Pavelló Esportiu Municipal d'Argentona el Campionat de Catalunya de Bàdminton en categories sub-9, sub-13 i sub-19. El Bàdminton Club Hortons va estar present en les dues primeres, aconseguint uns excel.lent resultats. La Marina Bujan i la Maria Hernandez van quedar campiones de Catalunya en dobles femení sub-13 en guanyar la parella també hortonenca formada per la Judit Mesas i la Berta Hernandez que, per tant, van quedar sub-campiones. Tanmateix, la Marina Bujan aconseguí el sub-campionat en la modalitat individual, i la Judit Mesas una molt meritòria 3ª posició. En categoria sub-9, en Jofre Comella, un dels jugadors més joves del club hortonenc amb nomès 6 anys, aconseguí la segona posició en categoria sub-9.
Gràcies i salutacions,
Platon Bujan

Campionat de Catalunya Absolut i SUB-15

Bon dia, el passat diumenge la Marina Bujan, del Bàdminton Club Hortons aconsseguí la segona posició al Campionat de Catalunya de Bàdminton en categoria sub15 en la modalitat de dobles formant parella amb la Rossó Soler del Club de Bàdminton de Salt. El campionat es disputà al pavelló El Congost de Granollers, en categories sub15 i absoluta. En modalitat individual, la Marina no es va poder classificar per a semifinals, i els participants del club penedesenc en categoria absoluta, en Tirso Fernàndez i en Ferran Garzon, tot i haver fet un bon paper, tampoc no van aconsseguir classificar-se.

Gràcies i salutacions.

 

Sant Esteve de Sesrovires 2013

Bona tarda, passat diumenge es celebrà a Sant Esteve Sesrovires la sisena prova del Cicuit Català de Bàdminton amb grans resultats per al Bàdminton Club Hortons de Sant Llorenç d'Hortons.

La pluja de medallas va començar amb l'or per a la Júlia Cunyat en categoria sub-11, també va quedr campiona en categoria sub-13 la Berta Hernàndez, i segona la Judith Mesas. En dobles femení sub-13, la Judith i la Berta van quedar segones i la Maria Hernàndez i la Júlia Cunyat terceres.

En categoria sub-15, la Marina Bujan va quedar campiona per primer cop aquesta temporada, i en dobles va quedar segona formant parella amb la Ivette Royo del Club de Bàdminton Platja d'Aro, i el primers van ser el Toni Hernàndez i la Silvia Gascó, també del club hortonenc. En categoria individua femení SC, la Raquel Rodríguez assolí la segona posició, i la Sílvia Gascó tercera.